Tekstil Taşımacılığı

Tekstil Taşımacılığı

Kurumsal nakliyat firmaların hizmetlerinden biride tekstil taşımacılığı ve askılı textil taşımacılığı olup, nakliyat işlemi sonucunda hizmetin kaliteli olarak bitmesini sağlamaktadır. Günümüzde tekstil ürünlerinin taşımacılığı başlı başına kendi bünyesinde planlı bir hizmet olup bu hizmet sonucunda ürünler sınıflandırılmış bir şekilde gerekli yerlere teslim edilemktedir. Taşımacılıkta ki bölümlerden biri olan tekstil taşımacılığı için özel bir planlama ile oluşturulan eşyalar kısaca askı olarak adlandırdığımız maddeler kullanılmaktadır. tekstil ürünlerinin çok geniş yelpazde seyretmesi ile bu sektördeki nakliyat süreci ve işlemide geniş alternatiflerle desteklenmektedir. Özellikle ülke içi ve dışı tekstil firmaları için vazgeçilmez bir unsur olan taşımacılık geniş araçlar ile sağlanmaktadır.

Tekstil Ürünleri Taşımacılığında Kullanılan Araçlar

Tüm nakliyat işleminde kullanılan araçların farklı olması anlam belirtmezken tekstil ürünlerinin taşımacılığında kullanılması gereken araçların belirli bir özellikte olması gerekmektedir. Nedeni ise çok basittir. Tekstil ürünlerinin tüm hayatımızın her alanını kapsaması ile özellikle insan giysileri ürünlerinin üretildiği gibi bozulmadan gelmesi satışa sunulacak mağazalar tarafından kolay bir işlem olmasını sağlamaktadır. Askılı tekstil taşımacılığı ismi ile debilinentekstil taşımacılığı araçları ayrı tutulmakta ve temizliğine dikkat edilmektedir. Bu taşımacılıkta kullanılan araçların bir takımı kapalı kasadan bir takımı ise askılı dolablardan oluşmaktadır. Bu sebeble müşterilerin askılı olarak ellerine ulaşması istedikleri ürünlerin korunması sağlanmış birşekilde müşteriye teslimatı sağlanmaktadır. Araçların kendisinde buluna askı sistemleri ile ürünleri alıcıdan teslim alındığı gibi gerekli yere aynı şekilde teslimatı sağlanıyor. Araçların alan bakımından genişliği ile yer edinmesinide kolaylaştıran askılı kabin bulunan araçlar daha fazla ürünün tek seferde taşınmasına da kolaylık sağlamaktadır.

Tekstil Taşımacılığı Planlanması

Deneyimli ve uzman kadro ile gerçekleştirilen tekstil taşımacılığı, planlı olarak ele alınmakta ve mümkün olunan en kısa sürede kaliteli olarak teslimatı sağlanmaktadır. Güvenli taşımacılığın unsurlarından olan eşya sigortalama nakliyat şirketleri tarafından bu alanda da karşılanmaktadır. Özellikle büyük şirketlerin tercih ettiği bu taşıma bölümünde zamanında ulaşım sağlanması müşterilerin olduğu kadar nakliyat şirketinin de gerçekleştirmesi gereken önemli unsurlardan biridir. Hizmetin kaliteli bir şekilde sağlanması nakliyat şirketinin sorumluluğunda ve hizmet amaçlarındadır

 

HEMEN ARA
WHATSAPP'TAN SOR